Muzică

Ascultă

Video

Biografie

Cine este Jezebel?

- Izabela Barbu s-a născut pe 7 ianuarie 1968, la Tulcea.

- În copilărie și adolescență a studiat pianul, timp de 8 ani, dar a ales să urmeze o carieră mai ”practică”.

- Absolventa a Facultății de Management Financiar Bancar – IBR, a lucrat timp de 20 de ani în domeniul financiar-bancar.

- La vârsta de 41 de ani, Izabela s-a reinventat. A renunțat la banca, incurajata fiind de partenerul de viata si de catre Ioan Gyuri Pascu, și a început să cânte sub numele de scenă Jezebel, un alter ego, cu aceleasi radacini etimologice, inspirat de celebrul personaj interpretat de Bette Davis.

- Pasionată de flamenco, Jezebel a fost initiata in tainele acestui dans ridicat la rang de artă, de catre coregraful Rosa Olympia Estrella.

- În ultimii 5 ani, a participat la o lunga serie de concerte publice și a ținut capul de afiș pentru numeroase concerte private, impresionând audiența cu vocea ei puternică și senzuală, charisma, dar și spiritul ludic, ce i-au permis să abordeze piese celebre din muzica sud-americană, chansonete, muzică romaneasca din perioada interbelică, fado-uri, jazz, folclor si chiar muzica clasica.

- În anul 2009, Regizorul Toma Enache a distribuit-o în rolul Cleonice, din piesa Mincinosul de Carlo Goldoni, alaturi de Claudiu Bleont, Sebastian Papaiani,Valentin si Bogdan Uritescu, Liliana Pana ... piesa care se joaca si astazi cu sala plina dar și în spectacolul de muzica, poezie, teatru si imagine, Erotopoetica (din vara anului 2012), in care detine rolul principal alaturi de actorul-recitator ce semneaza si regia.

- În decembrie 2013, Jezebel și-a împlinit un vis: acela de cânta pe scena Operei Române, in spectacolul omagial Maria Tanase.

Ştiri

În perioada 17–25 ianuarie 2015 se desfășoară la Stuttgart, în Germania, Târgul Internațional de Turism. CMT Stuttgart este cunoscut drept cea mai mare manifestare pentru public din lume, la care anul acesta România este invitată în calitate de țară parteneră.
citeste...

CMT Stuttgart 2015, Târgul Internațional de Turism și Caravană –publicat de Anamaria Daiana...
citeste...

Vă dau întâlnire la ora 16,45, pe Kanal D, la emisiunea "TEO Show"!
citeşte...

Gala "Din Inimă pentru Viitor" - Fundaţia Regina Maria. Onoraţi să ne aflăm astă seară pe scenă!
citeşte...

Institutul Cultural Român de la Viena lansează proiectul Romania 3D. Conceptul Romania 3D îmbină arta fotografică pe suport multimedia, expoziţia de costume naţionale şi muzica live.
citeşte...

Ziua Universală a IEI, la Viena.
citeşte...

Concert extraordinar cu ocazia Zilei Naţionale a României.
citeşte...

Online